AfterWork

ПОИНАКВА ПРЕДНОВОГОДИШНА AFTERWORK ЗАБАВА

2022 е при крај и време е за квалитетна afterwork дружба и забава што ќе ја заокружи годината. За да уживате во ново искуство, го одбравме најдоброто место, организираме…

  • Богата шведска маса!
  • Неограничен пијалок!
  • Жива свирка!
  • Вклучен превоз за безбедно уживање!

За да резервирате, пишете ни на info@traveltoday.mk или јавете ни се на тел. 076 30 62 62


*Капацитет: 50 гости

Винарија „Royal Winery Queen Maria“ – Демир Капија

16:00

3.500 мкд

Кога?

Секој работен ден, почнувајќи од 12 до 30 декември 2022 г.

Каде?

Винарија „Royal Winery Queen Maria“ – Демир Капија

Како до таму?

Со организиран превоз со високотуристички автобус.

| Поаѓање од Скопје во 16.00 ч.

| Враќање од Демир Капија во 22.00 ч.

Поволности

Попуст за групни пријави!

Гифт карта

Подари забава некому и приреди му предновогодишно изненадување.

Внесете ги вашите податоци за да добивате најдобрите понуди од

TravelToday! 😎